Dreamhack 2018 Information & Tider

Med lanseringen av hemsidan går vi nu även ut med lite info ang. Dreamhack som jag kommer besöka från Lördag - Tisdag ( 16 - 19 Juni )

Första dagen kommer börja med att vi är först i Sverige med att få streama lite Call of Duty - Black ops 4. Det gör vi från scenen och börjar med det cirka 16.00 på lördagen.

Samma dag på Lördag kommer vi även streama för Dreamhack i Stream Zone! 20.00 - 00.00 befinner vi oss där, då förväntar jag mig att ni kommer fram damer och herrar, så tar vi lite bilder och ni får lite merch av mig!

Söndag kommer bestå av att vi streamar för Elgiganten samt Steelseries! 11:30-13:37 står vi på scen och håller i turneringar och ger ut massa priser och saker där ni dessutom får chansen att spela med och mot mig på scenen(!) därefter är vi i båset från 16-18.

Absolut viktigaste är att ni KOMMER FRAM till mig om ni ser mig gå rundor på Dreamhack! Ni är enda anledningen till varför jag åker dit, kom fram, ta en tröja eller två av mig, vi tar en bild och snackar lite skit. Ni är enda anledningen till varför jag ens kommer dit, så tveka aldrig, tro inte att jag är "upptagen" eller att ni "stör". Kom fram!

 

Ses där! / Tutsi.

This website is made by Emil Privér